За мен. Цени и контакти


Здравейте,
Този блог вече няма да бъде подържан. Може да ме намерите на новия ми website:

bisseryordanov.com
Цени:
Няма да описвам дълги и сложни пакети. Предлагам два основни варианта за заснемане на сватбеното тържество:
Церемонии – включва всичко от подготовката на булката до ресторанта, както и кратка фотосесия. Всички снимки ще бъдат обработени, а на част от тях ще бъде направен пълен ретуш. Снимките се предават записани на DVD диск. Това ще ви струва само 200лв.
Пълният пакет включва всичко това плюс цялото тържество в ресторанта до момента на разрязване на тортата, който се явява завършек на фотографската вечер. Цената е 400лв.
Всичко това разбира се не е нещо, което не може да търпи промени. При желание фотосесията може да се направи в друг ден след сватбата, което е много по-добър вариант от гледна точка на наличието на повече време и липсата на напрежението от сватбения ден. 
За всякакви други варианти можем също да се уговорим, като аз съм отворен за всякакви ваши идеи. Варианти с печат на снимки също е възможен, както и изготвяне на фото-книги и всичко, което позволяват съвременните технологии.
Заснемането на абитуриентски бал е на цена от 150лв., като в нея се включва подготовката на абитуриента, фотосесия, изпращане към и от училището.


Контакти:
За да се свържете с мен позвънете на телефон 0898 776059 или ми пишете на: bisser.z.yordanov@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар